De klas was meteen hooked, en dat kwam ook door je rustige en duidelijke manier van praten, je duidelijke liefde voor het vak, je houding naar de kinderen toe en je geweldige presentaties op het digibord. Deze waren duidelijk en zaten erg goed in elkaar, en ook het elke les herhalen van je tips werkte erg goed.
Je gaf de leerlingen de ruimte, bleef positief reageren en in jouw ogen had elke door hun gemaakte foto zijn eigen waarde en dat werd door alle leerlingen erg gewaardeerd.

Elke leerling op deze school heeft zo zijn/haar eigen voorgeschiedenis, maar door jouw aanpak kon iedereen meedoen en was alles goed, en zo’n “lage drempel” is dan precies wat deze leerlingen nodig hebben.
De reactie van de leerlingen is dan de beste graadmeter, en als het eerste wat de klas vraagt (toen je net weg was) of wij nog eens naar buiten zouden kunnen gaan om foto’s te maken dan heb je het dus goed gedaan.
Mijn complimenten nogmaals en wellicht tot ziens!

Jacco Talman
Leerkracht/mentor VHA 2C

Heliomare onderwijs VSO, uitstroom arbeid en dagbesteding