Locatie: De Oude Keuken – Oude Parklaan – Castricum – zondag 23 april – 10.00 – 12.30 uur.

Ben je het beu om wazige, onscherpe foto’s te maken met je smartphone? Wil je leren hoe je mooie, professioneel uitziende foto’s kunt maken met alleen je telefoon? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze workshop behandelen we de 7 belangrijkste tips over smartphone fotografie, zodat je alle basisprincipes onder de knie krijgt. We leren je hoe je de beste belichting, compositie en scherpstelling kunt krijgen, en welke instellingen je het beste kunt gebruiken voor verschillende situaties.

Daarna gaan we naar buiten om diverse oefeningen te doen en de tips in de praktijk te brengen. We houden een korte pauze bij de Oude Keuken incl. thee, koffie en gebak waarna we aan de slag  gaan met het bewerken van de foto’s die we hebben gemaakt. Ik laat je zien hoe je eenvoudige bewerkingen kunt uitvoeren om je foto’s nog mooier te maken, zoals het aanpassen van de belichting, het bijsnijden van de compositie en het aanbrengen van filters.

Tot slot zullen we onze gemaakte foto’s met elkaar delen en bespreken. Je zult zien hoe iedereen zijn eigen creatieve benadering heeft, en hoe je van elkaar kunt leren!

De prijs voor deze workshop bedraagt €59,- incl. BTW.

KLIK HIER om je aan te melden.

* Voorwaarden: bij minder dan 6 deelnemers of bij slecht weer gaat de workshop niet door. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen dus meld je snel aan.