Opening expositieOp maandagavond 14 november om 19.30 uur is het zover! Fotograaf Willem Visser presenteert zijn nieuwste expositie ‘Door de lens van Willem Visser – de wonderschone natuur van dichtbij‘.Willem Visser neemt je met zijn natuurfoto’s mee naar de prachtige natuur die zo dichtbij is. Van o.a. hooglanders, herten, ijsvogels, vossen tot insecten in de achtertuin.Wethouder Aad Schoorl zal om 19.30 uur in de entreehal van het gemeentehuis van Heemskerk de expositie openen. De aansluitende borrel zal muzikaal worden ondersteunt door de bekende Heemskerkse muzikant Marten Fisher (broer van Willem). U bent van harte welkom op deze opening!ExpositieDeze derde expositie van 2022, georganiseerd door Stichting Kijk! Heemskerk, is van 15 november t/m 7 december te zien tijdens de openingstijden van het Cultuurhuis, Bibliotheek en het gemeentehuis. Adres: Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.