Van 29 juni tot 6 september 2021 exposeert Willem Visser in Grand Café Restaurant De Oude Keuken in Bakkum.

Willem Visser is een professioneel fotograaf uit Heemskerk met een passie voor natuurfoto’s en landschappen. In Grand Café Restaurant De Oude Keuken op Landgoed Duin en Bosch is een selectie te zien van zijn landschaps- en natuurfoto’s die voornamelijk in Castricum en Heemskerk gemaakt zijn.

Na jarenlang hobbymatig met film bezig te zijn geweest, is Willem sinds 4 jaar actief met het maken van foto’s. ‘Het vastleggen van de ziel van de natuur en mensen is het mooiste dat er is’, aldus de Heemskerker. ‘Ik vind het superleuk dat mijn foto’s te zien zijn bij de Oude Keuken. Ik kom er zeer regelmatig en draag de Oude Keuken een warm hart toe en het is heel gaaf dat mijn foto’s daar de komende maand te zien zijn!’.

Inmiddels timmert Visser flink aan de weg met zijn fotografie. Eén van zijn natuurfoto’s van herten in de Waterleidingduinen is dit jaar opgenomen in de kalender van National Geographic, hij heeft recent een verjaardagskalender uitgegeven en zodra het mogelijk is, zal er tevens een expositie van zijn werk te zien zijn in het Gemeentehuis van Heemskerk.

Adres expositie: Grand Café Restaurant De Oude Keuken Oude Parklaan 117 1901 ZZ Castricum

Openingstijden: elke dag van 09.00-18.00 uur.

Prints uit de expositie bestellen:

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Visser – 06-45066554 of per e-mail: willem@willemvisser.com