Nu er steeds meer mensen noodgedwongen binnen moeten blijven, geef ik a.s. zondag 29 maart bovenstaande foto (op aluminium 100cm x 70cm, t.w.v. 189 euro) van de strandhuisjes Heemskerk weg om een woon- of werkkamer op te fleuren!

Geef per e-mail aan waarom jij deze foto zou willen ontvangen of wie jij vindt dat deze foto moet krijgen in deze moeilijke tijd: wllmvssr@gmail.com

En ben je zelf fotograaf? Kopieer dan deze actie met een eigen foto: we kunnen er de woon- en werkkamers van opvrolijken bij degene die het moeilijk hebben in deze tijd!

UPDATE 29 MAART

Wat veel mooie en heftige reacties heb ik ontvangen op deze actie! Toen ik vrijdag aan coach Andre Brakenhoff (die momenteel gratis coaching aanbiedt aan mensen die hulp kunnen gebruiken) vertelde dat ik eigenlijk geen keuze kan maken wie de foto zou moeten ontvangen heeft hij aangeboden om 10 prints(!) te sponsoren. Wat een prachtig gebaar. Ik geef vandaag 6 prints weg en de volgende 6 geef ik weg in de actie die morgen start want ik wil graag vervolg geven aan deze actie.

Uit de vele reacties heb ik 3 reacties gekozen die mij het meest raakte en de andere drie heb ik door mijn dochter laten loten.

Degene die een foto van de strandhuisjes ontvangen, zijn (in willekeurige volgorde):

  • Emmy Lamers
  • Marjolein van der Wateren
  • Hein Holwerda
  • Sjaak en Nettie Ooteman
  • Cynthia Poen
  • Atie Bless

Ik neem binnen enkele dagen contact op met deze gelukkigen. Check morgen de website en/ of de social media kanalen voor de nieuwe actie.